Shimmerdimmer

Mitt land är frusen musik.

Level up: Morsa?

Kategori: Allmänt, Sport och fritid

 
 
Fem dagar till sedan sist, vad är det som händer? Börjar jag få ett liv? Gästabud i går med gänget. Och snart är det fler än jag kan räkna på handen som har frågat om jag och min nyaste bekantskap är tillsammans. För det första är jag inte redo för ett förhållande nu, det kanske jag aldrig kommer bli, för det andra är det egentligen inte deras sak om jag umgås med någon varje dag och blir fullt accepterad av dennes lilla barn. Även om de såklart kan fråga eller undra. Att hon kan mitt namn är fint men i dag spände hon ögonen i mig och sa mamma. Hur hanterar jag det här? Höjt min status!
 
Förutom det har jag hämtat ut körkortet. Så skönt att slippa legitimera sig med passet där en ser ut som en polsk lesbisk seriemördare. Det är inget dåligt med att vara varken polsk, lesbisk eller seriemördare (eller kanske seriemördare är lite dåligt) men nu har jag bytt upp mig till att se ut som en stenhård, förförisk rysk agent. Jag skulle bli både rädd och upphetsad om jag mötte kvinnan på körkortsbilden i en mörk gränd!
 
För första gången på år och dag har jag varit i stora staden också och matat fåglar och köpt kryddor, te och holländska sirapskakor. (Åh stroopwafels, jag har saknat eran söta smak!)
 
 
Kommentera inlägget här: