Shimmerdimmer

Mitt land är frusen musik.

Bränn, Bränn, Bränn!

Kategori: Musik och kultur och allt sånt

Nu sitter jag och bränner lite CDs. Först blev det en kombinerad Nightwish/Bowie, men den hackade i flera låtar, så jag slängde bort den och nu har jag just bränt en med Bauhaus och Bowie. Hoppas den funkar i alla fall. Annars blir jag ledsen i ögat.
BTW: Jag behöver ny musik, så om någon vänlig själ som läser det här kan skicka något bra på msn (vid ett senare tillfälle eftersom jag nästan aldrig är inloggad) vore det kul.
Tack.

*Vad fan sysslar jag med? Tigger musk? Är inte det ganska sunkigt?*


Karlstad

Kategori: Shopping

Idag åkte jag, Mamma och Sofia till Karlstad och gick i affärer. Jag fick tag i en enkel, långärmad top, (svart, kan användas vid alla tillfällen). Jag och Sofia åt baguetter på det ganska nyöppnade Subway (ute vid Bergvik). Det var verkligen att rekommendera av den enkla anledningen att jag aldrig ätit godare baguetter, inte ens i Paris.
Nu måste jag gå, för nu har mamma gjort kaffe, mumsi mumsi.
Tomt på pizzafronten

Kategori: Mat och dryck

För ett par minuter sedan kom jag hem, glad och pizzasugen, men då står Mamma och Sofia där och skär sallad. Det är ofta såhär: nästan varje helg lovar Mamma pizza, men glädjen varar aldrig länge; snart står hon där med ursäkten "Kör ned till centrum själv och köp en då" eller "Jag är trött".
För guds skull, det är väl tröttsammare att laga egen kvällsmat än att låta någon annan göra det?! Dessutom är pizza mycket godare (även om det också är mer White Trash).
När jag ifrågasätter henne blir hon såklart arg och börjar spela martyr för att jag ska känna mig förjävlig. Så har det alltid varit, och så kommer det troligtvis alltid att vara.