Shimmerdimmer

Mitt land är frusen musik.

Bortbjudna på nyår

Kategori: Allmänt, Festligt, Högtider

Stora saker händer oväntat. Små saker också. För en stund sedan blev vi bortbjudna. Det är alltid trevligt. Jag har duschat och gjort mig iordning och papsen duschar. Undrar om man kan välja ut något han kan ha på sig. Jag litar nämligen inte riktigt på hans egen förmåga.

Om en stund ska vi äta kvällsmat så får vi se vad som händer.

Årets sista dag

Kategori: Allmänt, Högtider, Shopping

När Jennie med familj hade åkt hem till sitt och jag hade klätt mig bestämde jag mig för att ta en "liten promenad" innan mamma skulle till Jobbet och jag skulle med henne över höjden. Sofia ska nämligen dricka in det nya året i goda vänners lag men jag är inte alls avundsjuk på henne eftersom SVTs metereologer utlovade regn vid tolvslaget.
 
Huvudsyftet med min promenad var gratiskaffet på ICA eftersom jag inte orkade göra något eget. Gratis är gott. Men vart skulle jag gå när det var uppdrucket? Jag fortsatte lalla runt en liten stund och eftersom jag har ganska svårt att leva som jag lär bar mina fötter mig till Lindex där de hade en hel del rea. När jag hade bestämt mig för ett vanligt svart linne (det är något som kan användas till det mesta) av organisk bomull (viktigt) föll min blick plötsligt på en rödrutig vinterklänning av någon slags bomullsflanell. Jättehärlig och nästan larvigt billig så jag köpte en i blårutigt också.
 
Nu sitter jag hos pappa som är och hjälper en bekant med något, eftersom jag nästan skulle kunna ta ut doktorsexamen i att glömma saker har jag ingen aning om vad han behövde hjälp med. Här klingar nog nyårsklockorna i stillhet så slipper allt vara så pretentiöst.
 

Jaaa, lyd er drottning!

Kategori: Allmänt

Att mata fåglar är något man kan roa sig med även om man är under 70. Det är fantastiskt! När jag kom ned till vattnet med lite corn flakes jag hade fått av mamma kom de flygande ganska fort.
 
"Ja, mina undersåtar! Lyd mig som ni skulle lyda er fågelkonung!" Jag gillar fåglar. När påsen var tom kunde jag inte låta bli att göra ett litet utfall mot dem för att få den där riktigt bra bilden i flykten. Jag är en hemsk människa och en grym drottning. Respekt genom fruktan!