Shimmerdimmer

Mitt land är frusen musik.

Gårdagen

Kategori: Allmänt

Igår åkte jag med Pappa, Sofia och Julia til Karlstad. De var bara tråkiga, så jag bestämde mig för att gå för mig själv.
Jag hittade inget att köpa, men däremot träffade jag en högstadiekompis jag knappt sett sedan vi slutade nian. Vi gick runt i ett par timmar och diskuterade gamla minnen. Det var riktigt kul.
Sedan var jag tyvärr tvungen att åka hem, för Pappa skulle iväg på kalas.

Eftersom värmen var olidlig bestämde Jag och Sofia oss för att åka och bada. Vi tog mopeden och åkte till Hästskoholmen. Tyvärr var det alldeles för kallt för att ens doppa sig, så vi fick åka hem igen utan att ha blött ned något mer än fötterna.

Väl hemma åt vi lite mat. Senare under kvällen började jag må illa och fick hämta spyhinken från skrubben. Lyckligtvis kom det inget, men det var ändå fruktansvärt obehagligt.


Låtjakten

Kategori: Allmänt

När jag tittade på TV igår kväll hörde jag en låt. Den var alldeles, alldeles ... underbar. Jag är säker på att jag känner igen låten, och om jag inte hittar den dör jag (eller något åt det hållet). Dessvärre har jag inte ett dugg att gå på. Ingen text att söka på, ingen röst att känna igen. Bara att det låter som någon form af folk-metal. Det skulle kunna vara Nordman. Jag har inte lyckats känna igen den, och inte lyckats hitta den på youtube.
Dessutom hade vi fysikprov nyss, och det gick uselt: Jag lyckades inte svara på värst många frågor (säkert inte nog mycket för att få godkänt), och dessutom beskyllde läraren mig för att fuska. Nu är jag riktigt arg!


Rain, rain on my face

Kategori: Allmänt

I morse vaknade jag halv fem av att regnet piskade mot fönstret som böta tygtrasor som slås mot metall. Lyckligtvis kunde jag somna om, men när jag skulle upp en och en halv timme senare tog det emot. Hela förmiddagen har jag varit dödstrött, och hela förmiddagen har det regnat. Ett kallt grått regn som får vem som helst att vill jag resa till varmare breddgrader.
Till lunch var det för övrigt korv stroganoff. Alla som någonsin gått i skolan minns att det inte är en särskilt trevlig uppenbarelse.