Shimmerdimmer

Mitt land är frusen musik.

Var har du varit?

Kategori: Allmänt

Ja, var har jag varit den senaste veckan? Det vet jag knappt själv eftersom det har varit väldigt intensivt jobbande. Mycket som ska fixas för bland annat utställningen på kulturveckan. Men nu börjar saker mer om mer falla på plats. Ändå brinner det i knutarna eftersom jag bara jobbar ett par dagar till innan semestern och då ska allt hinnas med.

I övrigt har jag varit i grannstaden på grillfest som regnet förvandlade till inomhusfest, kramats, kört bil och lyssnat på musik med takluckan öppen, fortsatt göra mina fantastiska små konstfilmer och skaffat ett Vimeokonto till dessa, kramats mer, varit på loppis, stått i bakgrunden som mentalt stöd till en tårtbakande syster, bestämt mig för att efter två års on and off bli helt och hållet vegetarian på riktigt även om jag var på god väg redan innan, funderat skamligt mycket (och skamligt) över en internetcrush och grejsat med mitt hår. Och mycket annat.

Så ser ett sommarliv ut.

Laxholmen

Kategori: Allmänt, Loppis och secondhand, Resor

 
 
En tur till Munket. Picknick vid forsen, tur till pappa och liten loppisrunda. Fyndet? En stormhatt! Till ett stormbra pris!
 
 
 

Ansiktslyft?

Kategori: Allmänt, Festligt, Loppis och secondhand

 
 
 
Shimmerdimmers mamma här, jag har precis gjort ett ansiktslyft och gör ett inlägg på min dotters blogg.
Skojade bara, det är jag men med nyfärgat och klippt hår. Nu syns den där likheten med mamma som alla pratar om.
Nej, nu blev det fel igen! Vi har varit på loppisrunda och jag köpte en peruk vars frisyr påminner lite om min kära mors kalufs.
 
Senare i dag ska jag i alla fall på midsommarkalas och det är helt sant.