Shimmerdimmer

Mitt land är frusen musik.

Snö

Kategori: Allmänt

Ute är det jättekallt, snön gnistrar och när jag hittar min kamera ska jag ut och fota lite. Jag vet att jag såg den här uppe på övervåningen för mindre än ett par timmar sedan. I morgon är det nyårsafton, och vi ska väl vara hemma som vanligt. Nu minns jag, den ligger i morgonrocksfickan!


Älska

Kategori: Allmänt

Jag älskar vintern, snö, åka pulka, skogen, alla djur, snöbollskrig, hösten, höstlöv, sommaren, bada, medeltiden, Busan, Sia, Viran, Soda, Astrid Lindgrens böcker, fantasyromaner, vatten, musik, blommor, mig själv, julen, min kamera, piano, mina vänner, min familj, godis, coca-cola, lägereldar, munspel, Gamla Stan, min klädkista, min skivsamling, himlen, havet, solen, månen nästan allt. Man ska inte hata, det blir ingen gladare av. Jag hatar ingenting. Om alla kunde förstå hur viktigt det är att älska i stället för att hata skulle vi förskonas från krig, orättvisor och bråk. Alla skulle få vara lyckliga. Hat är en överflödig känsla. Det skapar bara sura miner och sprider dynga runt sig. Kärlek till allt.


När juldagsmorgon glimmar...

Kategori: Högtider

Gårdagen böjd på ett slentrianmässigt julfirande med familjen. Lite torrt, men det gjorde inget. Kalle Anka, Kan du vissla Johanna och Karl-BertilJohnssons jul.
Jag fick ett paket dammsugare, två CD-skivor (Toto och sjuttiotalshits), en aladdinask, några gummisnoddar, en termosmugg, en hårinpackning, sovsäck/sovtäcke, en kjol och troligtvis något mer jag glömt.
Jul är i alla fall en fin tradition.