Shimmerdimmer

Mitt land är frusen musik.

I think I'll drink some coffee in the sun instead

Kategori: Mat och dryckAnd I don't search for fools
They can go to the wrong schools
I think I'll drink some coffee in the sun instead.

And they have not found truth
Truth is nowhere to be found
And it doesn’t cost a dime, it’s very cheap

Vädret är ju bara för härligt, redan innan klockan tio hade temperaturen kommit upp i lika många grader och jag tog en fika på trappan.

Väskan packad

Kategori: Shopping

Nu är resväskan packad! I kväll åker jag till mamma och blir tidigt på morgonen skjutsad till tåget. Om 27 timmar lyfter mitt plan. Det känns bra.På loppisen i går fyndade jag en bag för fem kronor och ett par halvfula svarta jeans som snart blev svarta shorts, vilket jag tänkt ganska länge på att jag behöver. För dem fick jag ge 30 riksdaler.Nu är jag, som sagt, väldigt peppad på Albanien!

Allergin

Kategori: Allmänt

I dag misstänker jag att jag har börjat känna av årets allergi. Som tur är lämnar jag ju landet i övermorgon. Perfekt timing kan man tycka, när jag är tillbaka kanske pollensäsongen i stort sett är över. För övrigt har jag varit ute och gått lite i skogen och bland annat tagit ett snabbt fotbad i bäcken. Det var ... svalkande.

Nu är pappa och köper pizza. Jag insåg att det måste ha varit ett tag sedan sist, det skulle sitta riktigt fint nu. Till vänster om mig står Sofia och berättar om hur hon inte trodde hon någonsin skulle kunna borsta ut sitt hår i morse Precis som om jag brydde mig...