Shimmerdimmer

Mitt land är frusen musik.

Nytt tak på gympasalen

Kategori: Skola och utbildning

I dag håller de på och bygger nytt tak på skolans gympasal. Det ska bli en bra bit högre än det andra. Dessvärre kan jag inte lägga upp några bilder än eftersom jag lånade ut kameran till Nathalie och Felicia som skulle ut på en grej. Nu ska jag fortsätta kolla över mina texter.

Sovmorgon

Kategori: Allmänt

I dag hade jag sovmorgon, så jag passade på att lyxa till det lite. En och en halv timmes längre sömn, dusch med shampot och tvålen jag fick i fredags, invigning även av den nya mascaran. Sedan tog jag mig en chokladbit och satte mig för att skriva ett blogginlägg. När jag skulle posta försvann allt på grund av en bristande internetanslutning och jag tvingades skriva om allt. Jag hatar skolans nätverk innerligt och intensivt!

Sista helgen i november

Kategori: Sport och fritid

Jag börjar med i fredags. Då var vi liksom på torsdagen i Karlstad. Efteråt hämtade mig Sofia, körde till Molkom och hämtade upp Johannes som kom med bussen.
I Bogerud bjöds jag på trerätters och presenter. Det kanske är ganska kul att fylla år i alla fall.
Lördagen var en ganska seg dag; både jag och Johannes var trötta. Framåt lunch tod vi en promenad till IFK som inte hade nåt särdeles kul och Ingrid som tyckte det var jättetrevligt och bjöd på lite lätt fika.
I dag har vi besökt Resurscenters julmarknad, lite halvspännande sådär. Jag har tagit en ruta av den vita chokladen jag fick i fredags, den var sinnessjukt god!