Shimmerdimmer

Mitt land är frusen musik.

Förbannade skitsteps från Indiska!

Kategori: Shopping

Mina skor är rejält trasiga, och i jakten på nya hamnade jag till slut på Indiska där jag hittade ett par snygga ballerinaskor. Jag kände att de hade en viss potential att ge skavsår, så jag köpte ett par steps samtidigt, men dessa bara gled ned hela tiden! Vad fan?! Jag åkte nästan direkt hem, men huden på hälarnas känsligare delar sprack ändå lite. Jag hade i alla fall skavsårsplåster hemma, så jag har för avsikt att prova om det fungerar bättre med vanliga strumpor. För tillfället står skorna framför mig på golvet och fyller mig med en slags frustration till följd av att de är fina, men lite stela.

Frölunda torg

Kategori: Shopping

Kom just på att jag igår kom på att jag under hela tiden jag bott här aldrig varit vid Frölunda torg. Hur som helst åkte jag ned dit bara för att inse att det var jättefint. Det var öppet, fräscht och jättemånga affärer - bland annat en som hette New Yorker. Den var helt underbar! Fina kläder och saker till ganska låga priser. Jag köpte ett armband för 45 kronor. Jag har fortfarande inte bestämt mig för om det är snyggt, men det är sådär sjukt fascinerande att titta på.Sedan köpte jag ett armband och någon hårklypa på Glitter.

31 maj

Kategori: Allmänt

Idag lagade jag egg in a basket till frukost - sånt som V lagar åt Evey. Det blev lite halvbra, men jag är ändå nöjd med resultatet. För övrigt såg jag filmen för bara några dagar sedan - den är så djävulskt bra!

Jag har inte så mycket mer att skriva om, så jag kan ta en titt på dagens datum 31 maj. Förutom att det är ungefär 178 dagar kvar tills jag fyller år har inte så mycket hänt genom tiderna. Så många födslar har heller inte ägt rum - förutom Clint Eastwood.
Om vi istället ser på dödsfall skjöts den franske matematikern Évariste Galois i en duell 1832. Han blev bara 20 år men hann ändå göra en del viktiga saker för algebraiska ekvationer som jag inte ska gå in närmare på då jag av en ren tillfällighet och lärarens "vad fan, vad gör en poäng för skillnad?" klarade matte D på gymnasiet. Tydligen var denne Évariste frustrerad över att inte ha blivit antagen till École polytechnique och började då delta i revolutionära rörelser. Efter att ha suttit i fängelse för detta blandade han in sig i skumma kärleksaffärer, vilket var anledningen till att han drogs in i duellen som skulle komma att bli hans död.
Han var nog lite speciell.